Blog 

Black Friday

Van Vrijdag 26 november tot en met zondag 28 november hebben wij Black friday met korting op heel veel artikelen.

Tevens is de nieuwe HERMAN BROOD collectie van Rehab en a fish named Fred binnen gekomen. Om dit te vieren organiseren wij een Brood & Borrel middag!

Je bent van harte welkom op zondagmiddag 28 november tussen 14:00 en 17:00 uur


Kunstenaar Pjotr onthult zijn 'Brood' kunstwerk, we hebben bier van Chef Mike (en er is ook wijn) En DJ Folbert draait Brood!


Wij hebben er zin in! Ben jij er ook bij?

Golden oldies


In dit thema worden alle klassieke snitten en prints uit de kast gehaald, maar vintage wordt altijd gecombineerd met nieuw. Ook in dit thema is kwaliteit heel belangrijk! Er wordt gecombineerd uit meerdere decennia. Jaren 20 met prachtige kostuums, jaren 70 met corduroy en jeans rokken. Mooi gesneden jasjes en jurken met brede riemen. Weer speelt de taille een belangrijke rol! Veel ruiten, zowel casual als klassiek maar met een nieuwe twist naar 2021. Lange jurken met mooie prints geïnspireerd uit het rijke verleden. Je kunt goed zien dat dit alle decennia door elkaar gecombineerd worden. Nieuw en oud komt samen. Ruimvallende colberts in klassieke materialen, zoals wol en tweet. Combineren van kledingstukken, maar dan letterlijk in een kledingstuk. Design met mooie lange laarzen. Kraagjes altijd een beetje oversized. Net als in de kleding zien we hier veel klassieke snitten in een nieuw jasje: Chelsea, mocassins en mocassins op hakken. Maar allemaal met een moderne twist, de mocassins hebben dikkere zolen of zelf als laarsje, met leuke lammy uppers of klassieke bitjes, de square toe zien we ook in de mocassins. En natuurlijk allemaal naast zwart in mooie bruin tinten. Mooie lange laarzen, zowel ruiterlaars als op een hak. Daarnaast zien we vintage sneakers, converse, basketbal en honingkleurige zolen. De kleuren zijn roest bruin, koffie bruin, taupe, groen, grijs en accenten van oranje, geel, blauw en rabarber roze.

Ton sur ton


Een van de meest voorkomende trends dit seizoen is ton sûr ton. Dit betekent in het Frans verschillende tinten van een kleur. Dit seizoen zijn dat beige en natuur tinten. Je hele outfit kan uit deze tinten bestaan. Maar je kan ook voor de ‘all over nude’ look gaan, dan ben je al helemaal on trend. Nog een belangrijke trend zijn chelseaboots, deze sluiten weer aan bij de ‘comfy’ trend omdat je ze super makkelijk aan trekt, en ze ook nog eens heel fijn zitten. In de chelsea boots zie je de ton sûr ton trend ook veel voorbij komen, doordat ze helemaal de zelfde kleur hebben, maar bijvoorbeeld ook een zool in een andere tint van de kleur. Ook in sneakers zie je de ton sûr ton trend veel terug komen maar dan vooral met heel veel verschillende tinten en materialen.

De nieuwste service bij ons in de winkel


Heb jij last van voetklachten zoals een van deze klachten:

  • Vermoeide voeten
  • Pijn aan de voeten en/of tenen
  • Branderig, tintelend, doof of vreemd gevoel in voeten en/of tenen
  • Afwijkende vorm en/of stand van de voeten en/of tenen
  • De voet en/of enkel kunnen minder goed bewegen
  • Klachten aan de achillespees
  • Houdingsklachten in de knie, heup, rug of nek
  • Klachten tijdens het wandelen of sporten
De podoloog helpt je graag om jou klachten te verminderen.


Vanaf November komt er iedere tweede dinsdag van de maand tussen 16.00 en 17.00 uur een erkend podotherapeut bij ons in de winkel voor een inloop spreekuur.


Je mag gewoon gratis langs komen zonder een afspraak te maken!


Benieuwd naar de behandelmethoden van de podotherapeut? Kijk dan op podotherapeut.nl of klik hiernaast op de foto.